Parkleven  (Pop Art Ride Kustom Life) … “De nieuwe” conceptstore in Hoei.

Gepassioneerd door muziek en straatcultuur, wilden we de winkel van onze dromen ontwikkelen! Skateshop, vinyls, kleding, street art-objecten en -werken, sneakercustoms,…

Ben je aan het ‘rijden’? Bij Park Life vind je alles wat je nodig hebt! Beginnende of ervaren rijder, of je nu een skateboard, een freestyle-scooter, skeelers of een specifiek stuk nodig hebt, in Hoei gebeurt het hier!

Houd je van kleding? Naast kleding die verband houdt met de wereld van de boardsport, bieden we ook enkele vrouwelijke stukken en iconische Britse merken aan die de wereld van de muziek begeleiden. 

Ben je een muziekfan? Vinyl maakt zijn debuut in Hoei! Onze bakken belichten de muziekproducties van de onafhankelijke labels van de Federatie Wallonië-Brussel, evenals een fijne selectie internationale artiesten. 

Ben jij een liefhebber van straatkunst? Kom eens een kijkje nemen bij ons! De aangeboden originele werken en gebruiken zijn de vrucht van het creatieve werk van lokale kunstenaars.

Park Life is tevens een managementbureau voor muziek- en beeldende kunstenaars en werkt aan de productie van culturele, artistieke en stedelijke sportevenementen... Houd je ogen open!

Kortom, Park Life heeft tot doel de ondergrondse gemeenschap te ontwikkelen, zich lokaal te verankeren en lokale culturele en artistieke initiatieven te ondersteunen. U zult het begrepen hebben: Park Life wil dingen laten gebeuren in een regio waarin de makers ervan willen investeren. 

Park Life is in Hoei en is voor jou!